IT, Nettverk, Sikkerhet

Vi har lang erfaring innen IT og Nettverk. Vi tilbyr alt fra oppsett og support av både nye og eksisterende annlegg. Vi kan skreddersy løsningene etter din bedrifts behov og ønsker.

Vi har support løsninger som går fra “Du ringer når du trenger hjelp”, “Vi kommer innom på faste interval” og En aktiv monitorerings løsning, hvor både vi og du som kunde får melding så snart noe går ned i nettverket ditt. Vi tilbyr også gode fjernhjelp løsninger.

Vi kan levere både tjenester og maskinvare. Vi har godt sammarbeid med Dell og kan levere både arbeidsstasjoner og servere tilpasset din bedrifts behov.

Vi har Standardisert oss på systemer fra:
Microsoft, Dell, Cisco Systems.
Men kan også levere og supportere en rekke andre systemer

  Videokonferanse

Videokonferanse har gjennom de siste årene blitt mer og mer i fokus. Vi har gjennom de siste 10 årene jobbet med systemer fra både Cisco Tandberg, Polycom, LifeSize, og Radvision for å nevne de største.

Vi leverer både utstyr, oppsett, vedlikehold og drift av systemene. Vi har også tett sammarbied med Managed Service Providers som kan tilby løsninger for booking, automatisk oppkobling av møter, samt business-to-business løsninger som gjør det lett å kommunisere med kunder eller partnere som har videoutstyr.

Regnskap
Vi utfører bokføring, lønnskjøring, fakturering, avstemminger, månedsavslutning, årsavslutning og annet regnskapsarbeid for små og mellomstore bedrifter. Vi utfører også kontroller-oppgaver i forbindelse med måneds- eller årsavslutning for bedrifter som har egne ansatte til å utføre regnskapsarbeidet, men som mangler kompetanse på avstemming, rapportering eller lignende
 
     
Copyright © 2011 Netforum / T.A. Nilsen Consulting